Výroba pracovních oděvů, výrobce pracovních pomůcek
VÝROBCE PRACOVNÍCH ODĚVŮ
    Prodej kompletního sortimentu ochranných pracovních pomůcek
O nás  |  Velkoobchod  |  Kontaktujte nás         
        
Nemáte žádné zboží v košíku.

KOMPLETNÍ SORTIMENT OCHRANNÝCH PRACOVNÍCH POMŮCEK PRO VÁS OD PROFIMEXU


Jsme dodavatelé kompletního sortimentu ochranných pracovních pomůcek s možností dodání v režimu náhradního plnění z naší chráněné dílny, která zaměstnává více jak 60% zdravotně znevýhodněných spoluobčanů. Výrobky značky PROFIMEX jsou vyvíjeny zkušenými návrháři v našem ateliéru. Naši odborní pracovníci Vám rádi poradí s výběrem vhodného oblečení a vybavení pro vaše aktivity či pracovní činnosti zaměstnanců.

Ochrana osobních údajů

Jsme si vědomi významu ochrany osobních údajů a soukromí našich klientů, a proto při uchovávání a zpracování Vašich osobních údajů postupujeme v souladu s platnými právními předpisy, zejména se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a změně některých zákonů, se zákonem č. 127/2005 Sb. o elektronických komunikacích, a dále dle příslušných ustanovení Občanského zákoníku, jakož i příslušných norem Evropské unie. Vyplněním Vašich osobních údajů na webových stránkách PROFIMEX.CZ dáváte jednoznačný souhlas zpracovat Vaše osobní údaje.

Zabezpečení osobních údajů

Na webové prezentaci a eshopu PROFIMEX.CZ byla učiněna přísná opatření k ochraně zabezpečení osobních údajů uživatele a k dodržování Vašich požadavků týkajících se jejich použití. PROFIMEX.CZ dodržuje přísná bezpečnostní opatření k ochraně osobních údajů svých registrovaných uživatelů, aby nemohlo dojít k neoprávněnému nebo nahodilému přístupu k těmto osobním údajům, jejich změně, zničení či ztrátě, neoprávněným přenosům, k jejich jinému neoprávněnému zpracování, jakož i k jinému zneužití těchto osobních údajů. V rámci PROFIMEX.CZ jsou data uložena na heslem chráněných serverech s omezeným přístupem. Vaše osobní údaje nejsou nikdy sdíleny třetími stranami bez Vašeho vědomí a souhlasu.

Použití souborů cookie

Abychom byli schopni zajistit publikování obsahu, který naši zákazníci potřebují a chtějí, používá náš server v některých případech soubory cookie. Pokud určitá osoba navštíví náš server, může být do přístroje tohoto uživatele umístěn soubor cookie (pokud zákazník tyto soubory přijímá) nebo jsou přečteny informace o tom, zda tento návštěvník již server navštívil.

Nezapomeňte, že mnoho funkcí na našich stránkách soubory cookie vyžaduje pro správné fungování – vypnutí souborů cookie ovlivní využití služeb a možností na našich webových stránkách.

Sledované informace žádným způsobem nesdílíme mimo rámec PROFIMEX.CZ.

Vaše práva

Své osobní údaje můžete zadat a zároveň můžete ověřit/opravit jejich správnost. Také můžete požádat o jejich odstranění a to formou kontaktního formuláře.


Kvalitní a slušivé oblečení zaměstnanců je dobrá vizitka a reklama firmy. Dobrý zaměstnavatel toto určitě nepodceňuje a pro své zaměstnance zakoupí vhodné a kvalitní oblečení.

I přes vysokou kvalitu výrobků nabízíme velmi příznivé ceny. Po dohodě je možno zboží dovést až k zákazníkovi.

Specializujeme se na prodej a výrobu pracovních oděvů:


    Pracovní oděvy 

     Pracovní oděvy  603 455 670
      Email   info@profimex.cz